Nogomet

Krvnik Osječana svladao Astanu, Tomasov i društvo nisu u najboljem raspoloženju uoči Dinama

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.07.2023.
Krvnik Osječana svladao Astanu, Tomasov i društvo nisu u najboljem raspoloženju uoči Dinama
Foto: FaH

Dinamo je na Maksimiru stigao do uvjerljive 4:0 pobjede protiv Astane u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka, ali oprezno prilazi uzvratu i ne želi zakomplicirati posao. Astana je jučer odradila i prvenstveni dvoboj te je upisala poraz...

Astana je u krivo vrijeme pala u formi i počela bilježiti skromnije nastupe i rezultate. Sve je krenulo ispadanjem u Kupu od Ordabasija pa nakon toga mučenje s Dinamom iz Tbilisija u prvom pretkolu lige prvaka, zatim samo remi kod kuće u prvenstvu protiv Atiraua pa težak poraz na Maksimiru od Dinama.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Novi poraz stigao je u prvenstvu između dva susreta s Dinamom, Astana je gostovala kod prošlosezonskog krvnika Osijeka, Kizilžara, te je upisala poraz 1:0.

Domaćin je slavio golom Rafaila Ospanova u 89. minuti te je stavio Astanu u probleme. Vodeći Ordabasi ima tri boda više i utakmicu manje te kada je odradi može pobjeći na šest bodova prednosti.

Marin Tomasov kod Astane je odradio cijelu utakmicu dok je Josip Čondrić ostao na klupi.

Susret između Astane i Dinama u kojem Modri brane četiri gola prednosti, na rasporedu je u srijedu od 16 sati po hrvatskom vremenu.

Kazahstansko prvenstvo:
Kizilžar - Astana 1:0

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!