Nogomet

L'Equipe: Paul Pogba odbio saudijske milijune

HINA, Petar Jenjić • utorak, 11.07.2023.
L'Equipe: Paul Pogba odbio saudijske milijune

Prema pisanju L'Equipea, što su prenijeli i talijanski mediji, Paul Pogba odbio je veliku ponudu iz Saudijske Arabije. Njegov je cilj, navode Francuzi, s Juventusom ostvariti što bolje rezultate u narednoj sezoni...

Unosnu, višemilijunsku ponudu iz Saudijske Arabije ne želi prihvatiti 30-godišnji francuski nogometaš Paul Pogba, već budućnost vidi jedino u Juventusu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tako tvrdi francuski L'Equipe, a prenose talijanski mediji tijekom utorka. U profesionalnoj karijeri Pogba je nastupao samo za dvije momčadi, Juventus i Manchester United, s tim da je u torinskom klubu bio od 2012. do 2016. godine te je u drugom navratu u Staru damu došao 2022. godine.

Posljednja sezona za Pogbu je prošla u borbi s ozljedama zbog čega je propustio sve klupske izazove, ali i Svjetsko prvenstvo kojem je krajem prošle godine domaćin bio Katar.

Po navodima L'Equipea, prepun je motiva za što bolje rezultate s Juventusom, ali i povratak u francusku reprezentaciju s kojom želi igrati na Europskom prvenstvu iduće godine. U karijeri je Pogba za Francusku odigrao 91 utakmicu uz 11 postignutih pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!