Nogomet

Muka za Dnipro u Ateni: Igrači imaju simptome trovanja hranom, problem s prijevozom nakon treninga

Mihaela Bradovski • utorak, 01.08.2023.
Muka za Dnipro u Ateni: Igrači imaju simptome trovanja hranom, problem s prijevozom nakon treninga
Foto: EPA

Dnipro danas igra uzvratni dvoboj drugog pretkola Lige prvaka protiv Panathinaikosa u Ateni, a momčad se suočava s neočekivanim problemima...

Panathinaikos je u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka slavio u gostima kod Dnipra s 3:1 i napravio je veliki korak prema prolazu. Ukrajinci će pokušati doći do čuda, ali ono kroz što prolaze nakon dolaska u Atenu, neće im olakšati posao.

Igraj na kvalifikacije za Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime dobar dio delegacije Dnipra, uključujući i osmoricu igrača, imalo je besanu noć zbog simptoma trovanja hranom. Nije posve jasno gdje i kako se to dogodilo jer nisu svi večerali u hotelu u kojem je večerala Dniprova momčad.

Tu nije kraj mukama, jučer je bilo problema i s transportom nakon treninga na Panathinaikosovom stadionu.

Naime autobus koji je trebao odvesti ukrajinsku momčad u hotel jako je kasnio, a kao razlog je navedeno to što su ga blokirali Panathinaikosovi navijači. Kasnije je ta priča preinačena u intervenciju policije koja je tražila da se očisti korisdor oko stadiona.

Niti put od stadiona do hotela nije tekao glatko, ruta kojom su prevezeni nije se svidjela Ukrajincima i bila je duža od predviđene.

Uglavnom, Dnipro je u zaostatku i u teškoj poziciji nakon prvog susreta, a stvari mu nikako ne idu u korist niti neposredno uoči uzvrata.

FOTO: EPA/PETER LAZAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!