Košarka

Hrvatski košarkaši gostuju u Luksemburgu: 'Fokus i odgovornost prema reprezentaciji'

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 01.08.2023.
Hrvatski košarkaši gostuju u Luksemburgu: 'Fokus i odgovornost prema reprezentaciji'
Foto: FaH

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Josip Sesar najavio je gostovanje kod Luksemburga. Bit će to posljednja utakmica pretkvalifikacija za Eurobasket...

Pred muškom seniorskom reprezentacijom Hrvatske je posljednja pretkvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2025. godine.

Igraj na Luksemburg - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako su kvalifikacije osigurane, Hrvatska će sutra, s početkom u 20:15 sati, odigrati posljednju utakmicu s reprezentacijom Luksemburga. Istih 12 igrača koji su stupili na parket u Dublinu ponovit će to i u Nacionalnom centru za sport i kulturu ‘Coque’ u Luksemburgu.

Izbornik reprezentacije Josip Sesar najavio je spomenuti dvoboj.

"Danas smo imali trening pred utakmicu, večeras gledamo njihove individualne karakteristike i dobro ćemo se pripremiti bez obzira na to što smo prošli pretkvalifikacije. Moramo zadržati ozbiljnost i raditi na tragu onoga što smo imali do sada: fokus i odgovornost prema reprezentaciji i dresu koji nosimo. Nadam se i očekujem dobru utakmicu."

Što reprezentaciju očekuje nakon Luksemburga?

"U Zagrebu je ostalo pet igrača koji treniraju i rade uvod za Istanbul, odnosno Olimpijski pretkvalifikacijski turnir. Igrači koji su prošli pretkvalifikacije dobit će slobodan dan da se malo odmore i zatim 5. kolovoza kreću pripreme za Istanbul."

HKS-cbf.hr

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!