Nogomet

Bišćan: 'Posebno u prvom dijelu bili smo dobri, šteta da nismo zabili još koji gol'

Branimir Korać • srijeda, 02.08.2023.
Bišćan: 'Posebno u prvom dijelu bili smo dobri, šteta da nismo zabili još koji gol'
Foto: Pixsell

Igor Bišćan nakon pobjede u Kazahstanu bio je zadovoljan. Dinamo je s dvije pobjede eliminirao Astanu i izborio treće pretkolo gdje ga čeka AEK...

Na gostovanju u Astani Dinamo je slavio s 2:0. Moglo je završiti uvjerljivije, ali je isto tako i Astana mogla zapapriti Modrima.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Astanu ostavljamo iza sebe, posebno u prvom poluvremenu bili smo dobri, Astani u tom razdoblju nismo puno toga dopustili i šteta što u tom razdoblju nismo došli do još kojeg gola. U drugom dijelu imala je i Astana svoje prilike, zaslužila je i ona taj pogodak, mi smo osjetili i umor, ali moram biti zadovoljan. Ovo je dosta nezgodno gostovanje", kaže Igor Bišćan.

Dinamo se sada okreće prvenstvenom dvoboju protiv Gorice, a onda sljedeći tjedan slijedi susret protiv AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka.

"U teškom smo ritmu, sada nas čeka Gorica i dobro je da pobjeđujemo jer onda je ipak sve lakše. Ovdje nam je pobjeda bila jako bitna i zbog nas samih i zbog koeficijenta. Bolji smo od Astane i u takvim utakmicama moramo do pobjede. Dobro je i da nismo primili gol, to nam je svakako od pomoći."

Bišćan je dosta rotirao i igrači su dobro reagirali. "To me jako veseli i treba pohvaliti te igrače. Ovo je jako teška podloga za igranje, postoji više različitih umjetnih trava, ova je već dosta istrošena i teška za igranje."

Ono što je Bišćana posebno razveselilo je dolazak navijača u Kazahstan. "To se praktički putuje na drugi kontinent i treba im zahvaliti i čestitati. Drago mi je da smo ih razveselili, želim im sretan put kući."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!