Nogomet

Messi donio Interu prolaz u osminu finala Liga kupa, Biuk zamijenjen u pobjedi Los Angelesa

HINA, Krešimir Milić • četvrtak, 03.08.2023.
Messi donio Interu prolaz u osminu finala Liga kupa, Biuk zamijenjen u pobjedi Los Angelesa
Foto: EPA

LA FC je bio uvjerljiv protiv meksičkog Juareza sa 7:1, a Biuk je igrao do 64. minute bez da je zabio ili asistirao. Messi je briljirao u dresu Inter Miamija i zabio dva gola u pobjedi od 3:1...

Los Angeles hrvatskog nogometaša Stipe Biuka te Inter Miami, kojeg predvodi Argentinac Lionel Messi, plasirali su se u osminu finala američko-meksičkog Liga kupa.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Los Angeles je na domaćem terenu svladao meksički Juarez s uvjerljivih 7:1. Premda je domaćin postigao sedam pogodaka, a nekadašnji igrač Hajduka Biuk je bio u udarnoj momčadi, u strijelce se nije upisao. Igrao je do 64. minute kada je zamijenjen.

Igrač utakmice bio je Gabonac Denis Bouanga koji je postigao tri pogotka, u 52., 66. i 78. iz jedanaesterca. Dva gola je dodao Meksikanac Carlos Vela, u 33. i 61. minuti, dok su preostala dva dali Hollingshead u 31. i Ordaz u 90. minuti. Na drugoj strani jedini je strijelac na početku drugog poluvremena bio Escoto.

Inter Miami je s 3:1 bio bolji od Orlanda, a dvoboj je obilježio Lionel Messi s dva pogotka. Sve je započelo i završilo sa sjajnim Argentincem koji je u sedmoj minuti dao prvi gol na susretu, primio je loptu prsima i iz voleja pogodio suparničku mrežu. U 72. minuti iz blizine je pogodio neobranjivo iz poluvoleja za konačnih 3:1.

Messi je u dosadašnja tri nastupa za Inter Miami postigao pet pogodaka, a njegova će momčad u osmini finala igrati protiv Dallasa.

FOTO - EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!