Nogomet

Nejašmić: 'Rani gol nam je išao na ruku, dobro smo se pripremili'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.08.2023.
Nejašmić: 'Rani gol nam je išao na ruku, dobro smo se pripremili'
Foto: EPA

Osijek je pobjedom i u Mađarskoj izborio prolaz u treće pretkolo konferencijske lige. Mađarski ZTE nije predstavljao neprelaznu prepreku...

Osijek je imao odličan ulazak u utakmicu, ne samo da je poveo, nego je i otupio pritisak domaćina.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako teška i fizička utakmica, znali smo da će biti teško, ali zabili smo taj rani gol što nam je išlo na ruku. Nakon tog prvog gola probali smo nastaviti na isti način, znali smo da će uvesti Ikobea i probati na dugačke lopte, ali dobro smo se pripremili i idemo u treće pretkolo", kaže Darko Nejašmić.

Već na poluvremenu Osijek je mogao imati uvjerljivije vodstvo.

"Mogli smo i na poluvrijeme odnijeti veću razliku, ali zabili smo taj drugi gol u drugom poluvremenu i izdržali. Sve u svemu dobra utakmica, čvrsta, sada ćemo je zaboraviti i idemo se odmoriti te pripremati za dalje."

Iza Nejašmića je sjajna utakmica.

"Danas sam sudjelovao kod dva gola, ali moram čestitati igračima koji su ušli na teren, čak su i podigli ritam i naravno hvala našim navijačima koji su došli stvarno u velikom broju", kaže Nejašmić i dodaje:

"Ponavljam to svake sezone, moramo gledati utakmicu po utakmicu, nismo ništa napravili ako sljedeću odigramo loše ili izgubimo. Pripremamo se jednu po jednu i bit će to dobro."

FOTO: EPA/Tibor Katona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!