Košarka

Romano ima informaciju: Gvardiol je prošao liječnički i stavio potpis na ugovor

Branimir Korać • subota, 05.08.2023.
Romano ima informaciju: Gvardiol je prošao liječnički i stavio potpis na ugovor
Foto: EPA

Samo je pitanje sata kada će klubovi potvrditi da je Joško Gvardiol novi igrač Manchester Cityja. Stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi kako je to već postao...

Ono što je definitivno jasno je da je transfer Joška Gvardiola u Manchester City okončan. Gvardiolova želja je bila doći u City, City ga je silno želio i učinio ga je najskupljim braničem u povijesti nogometa. Mogu biti zadovoljni i u Leipzigu jer su itekako dobro zaradili.

Igraj na utakmice La Lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pep Guardiola je potvrdio kako igrač "tako lijepog prezimena" prolazi kroz liječnički pregled i očekuje da se posao brzo završi, a sada se još čeka i onaj službeni dio koji označava i potvrdu za javnost, a to je slikanje s dresom, prvi intervju i pozdravni govori.

Sve to bi će obavljeno u subotu, a kako tvrdi Fabrizio Romano koji se već jednom opekao na Gvardiolovom transferu i s dosta opreza se vraća u tu priču, ovaj put sve je gotovo, liječnički je odrađen i ugovor je potpisan.

Tako je napokon zaključena priča oko Gvardiolovog transfera. Hrvatski reprezentativac još na zimu bio je na korak do odlaska, tada je u ozbiljnoj priči bio Chelsea, međutim Londončani nisu željeli ponuditi ovoliko koliko je ponudio City. A i Leipzig se, realno, nije žurio s transferom.

Guardiola je dao nalog za hitan završetak transfera, želio je čistu priču prije Community Shielda i Gvardiola što prije na treninzima. Dobio ga je za čistih 90 milijuna eura odštete i može se pohvaliti kako je najskuplji branič svijeta u njegovom sastavu.

FOTO: EPA/CLEMENS BILAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!