Tenis

Lucija Ćirić Bagarić do najvrjednijeg naslova u karijeri!

Petar Jenjić • nedjelja, 06.08.2023.
Lucija Ćirić Bagarić do najvrjednijeg naslova u karijeri!

Lucija Ćirić Bagarić osvojila je najvrjedniji turnir u karijeru. U finalu danskog Kogea u dva je seta slavila protiv Belgijke Hanne Vandewinkel...

Odličan tjedan za hrvatske tenisače. Nakon što je jučer Duje Ajduković osvojio Challenger u njemačkom Luedenscheidu, a danas Matej Dodig osvojio turnir u Novom Sadu, stigla je i treća titula za hrvatski tenis ovaj vikend.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Do nove titule karijere stigla je Lucija Ćirić Bagarić koja je osvojila 25 tisuća vrijedan turnir u danskom Kogeu. Do sada je u karijeri osvojila tri turnira vrijedna 15 tisuća dolara, a ovo joj je ukupno bilo šesto finale.

U finalnom meču, trenutno 420. na WTA ljestvici, za protivnicu je imala 461. tenisačicu svijeta Hanne Vandewinkel iz Belgije koju je svladala u dva seta. Slavila je sa 6:4, 6:3 nakon jednog sata i 49 minuta igre.

Bio im je ovo prvi međusobni dvoboj. Hrvatska tenisačica do finala je izgubila dva seta, a igrala je protiv Meyer Auf Der Heide, Cabaj Awad, Nuudi i Soboleve. Njena protivnica do ovog meča nije izgubila nijedan set.

ITF Koge, finale:
Lucija Ćirić Bagarić - Hanne Vandewinkel 6:3, 7:5

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!