Nogomet

Banović: 'Rezultatski smo bili na dobroj razini, ali izvedbeno na vrlo visokoj'

Branimir Korać • nedjelja, 06.08.2023.
Banović: 'Rezultatski smo bili na dobroj razini, ali izvedbeno na vrlo visokoj'
Foto: FaH

Trener Dinamovih juniora Ivica Banović bio je vrlo zadovoljan kako je Dinamo izgledao na Ramljakovom memorijalu. Modri su nastup završili na trećem mjestu...

Dinamo se vrlo brzo oporavio od poraza od Manchester Uniteda u subotu, niti 24 sata kasnije odigrao je jako dobro protiv Flamenga i slavio je s 3:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nevjerojatno je da su se u tako kratkom razdoblju nakon jučerašnjeg poraza ovako podigli, pokazuje to i karakter ovih igrača. Ostaje žal za jučerašnjom utakmicom, ali način i izvedba bili su na visokoj razini. Rezultatski smo bili na dobroj razini, ali izvedba na vrlo visokoj", istaknuo je trener Ivica Banović.

Banović je posebno zadovoljan prvim dijelom susreta protiv Flamenga.

"U prvih 40 minuta utakmica je bila jako dobra, onda je bilo malo divljanja, ali ono što smo htjeli je biti puno s loptom u nogama, ulaziti između linija, ulaziti u šanse i biti jako često u kaznenom prostoru, 99.9 posto toga smo ispunili."

Ono što je želio, to je u vidio, saznao je gdje je Dinamo u okviru velikih svjetskih momčadi.

"Usporedba s top klubovima iz Europe nam je trebala, mislim da smo al pari u najmanju ruku sa svima i svakoga možemo dobiti. Mislim da smo na dobrom putu, idemo dalje razvijati dečke i možda dogodine bude malo više sreće na Ramljaku."

FOTO: HINA/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!