Tenis

Pecotić zaustavljen u kvalifikacijama za Masters 1000 u Torontu

Krešimir Milić • nedjelja, 06.08.2023.
Pecotić zaustavljen u kvalifikacijama za Masters 1000 u Torontu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Hrvatski tenisač nije uspio izvesti još jednu senzaciju u Torontu. Ranije je u kvalifikacijama bio bolji od 113. tenisača svijeta, sad ga je zaustavio 65. na ATP ljestvici…

Nakon izbacivanja Ilje Ivaške, 34-godišnji hrvatski tenisač Matija Pecotić, 435. na svijetu, nije uspio ponoviti još jednu senzaciju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bolji je u posljednjem kolu kvalifikacija za ATP Masters 1000 turnira u Torontu bio talijanski tenisač 22-godišnji Matteo Arnaldi. 65. tenisač svijeta slavio je u sat i 27 minuta igre 6:4, 6:4.

U prvom setu napravio je Pecotić break za 1:2, ali već u idućem gemu gubi servis i Talijan dolazi do izjednačenja te na kraju radi break Arnaldi za osvajanje prvog seta. Isto je ponovio Talijan i u drugom setu kod servisa Pecotića te na kraju slavio.

Pecotić je tako ostao bez glavnog ždrijeba jakog turnira u koji ide Talijan. Kroz kvalifikacije je do glavnog ždrijeba pokušao i Borna Gojo, a njega je u prvom kolu kvalifikacija zaustavio Thanasi Kokkinakis koji je slavljem i u 2. kolu stigao do glavnog ždrijeba turnira.

Masters 1000 Toronto kvalifikacije
Matija Pecotić - Matteo Arnaldi 4:6, 4:6

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!