Nogomet

Dinamo otputovao u Atenu, Bišćan na put poveo 24 igrača

Krešimir Milić • ponedjeljak, 07.08.2023.
Dinamo otputovao u Atenu, Bišćan na put poveo 24 igrača
Foto: Pixsell

Modre u Ateni očekuje utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv AEK-a. Utakmica se igra od 20:45 sati u utorak 8. kolovoza…

Delegacija Dinama otputovala je u grčku prijestolnicu Atenu gdje Modre u utorak 8. kolovoza čeka utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka protiv AEK-a.

Igraj na AEK - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Utakmica se igra od 20:45 sati, a uzvrat će se igrati na Maksimiru tjedan dana kasnije, u utorak 15. kolovoza. Kako navode dinamovci na službenoj stranici, raspoloženje uoči puta je bilo s pozitivnim stavom pred utakmicu s AEK-om.

Podsjećamo, obje utakmice između hrvatskog i grčkog prvaka zbog sigurnosnih razloga odigrat će se bez prisustva gostujućih navijača.

Po dolasku u Atenu održat će konferenciju za medije trener Igor Bišćan od 18 sati, a pola sata nakon će Modri odraditi i prvi trening u Ateni. Bišćan je na put u Grčku poveo 24 igrača, a na popisu su: Dominik Livaković, Ivan Nevistić, Danijel Zagorac, Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Bogdan Mihajličenko, Dino Perić, Max Brenauer, Josip Šutalo, Boško Šutalo, Josip Mišić, Martin Baturina, Robert Ljubičić, Marko Bulat, Luka Lukanić, Petar Sučić, Luka Ivanušec, Dario Špikić, Gabriel Rukavina, Takuro Kaneko, Antonio Marin, Mahir Emreli, Bruno Petković i Josip Drmić.

Dinamo je doznao i potencijalnog protivnika u idućem pretkolu ako prođe AEK. To će biti belgijski prvaci Royal Antwerp.

Foto:Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!