Nogomet

Hrvatski klubovi saznali protivnike, Rijeka pred najvećim izazovom

Petar Jenjić • ponedjeljak, 07.08.2023.
Hrvatski klubovi saznali protivnike, Rijeka pred najvećim izazovom
Foto: Pixsell

Hajduk, Osijek i Rijeka danas su saznali potencijalne protivnike u četvrtom pretkolu Konferencijske lige. Hajduk će igrati protiv bolje iz dvoboja Rosenborga i Heartsa, Rijeka protiv Lillea, a Osijek protiv poraženog iz dvoboja između Olympiakosa i Genka...

Ždrijebom parova četvrtog pretkola Konferencijske lige saznajemo smo s kojim će klubovima potencijalno igrati preostala tri hrvatska predstavnika, ako prođu sadašnje prepreke.

Igraj na pretkola Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Rijeka igra u trećem pretkolu protiv Torshavna i veliki je favorit, a u idućem pretkolu igrat će protiv Lillea. Još je mogla izvući bolje iz duela Gent - Pogon, Aris - Dinamo Kijev, Viktoria Plzen - Gzira.

Osijek sada ima težak zadatak s turskom Adanom Demirspor, a u nastavku, ako prođe, igrat će protiv Olympiacosa ili Genka. Mogao je još dobiti Aston Villu, te bolje iz dvoboja AZ - Santa Coloma, Olympiacos - Genk i Slavia Prag - Dnipro.

Hajduk igra u trećem pretkolu protiv PAOK-a, a tko prođe u playoff može dobiti za protivnika Rosenborg ili Hearts. Osim njih mogli su igrati protiv španjolske Osasuna te nekoga iz parova: Rapid Beč - Debrecen, Steaua - Nordsjaelland te Celje - Neman.

Prva utakmica na rasporedu je 24. kolovoza, a uzvrat sedam dana kasnije - 31. kolovoza. Svi hrvatski klubovi prve dvoboje igraju u gostima.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • SSG7907.08.2023. u 20:03
    Osijek protiv boljeg iz dvoboja između Olympiakosa i Genka... Osijek igra protiv poraženog iz dvoboja dviju ekipa koje igraju kvalifikacije za europsku ligu
    SSG79