Nogomet

Kahlina će igrati protiv Messija u četvrtfinalu, Charlotte izbacio Houston

Krešimir Milić • utorak, 08.08.2023.
Kahlina će igrati protiv Messija u četvrtfinalu, Charlotte izbacio Houston
Foto: FaH

Hrvatski vratar bio je jednom već junak Charlottea u američkom Liga kupu. U osmini finala bili su bolji protiv Houston Dynama za kojeg igra i bivši igrač Lokomotive Ibrahim Aliyu…

Pomalo senzacionalno prošla je momčad Charlottea u četvrtfinale američkog Liga kupa u kojem su natječu klubovi SAD-a i Meksika. Momčad hrvatskog vratara Kristijana Kahline slavila je s 2:1 protiv favoriziranog Houston Dynama u osmini finala ovog natjecanja.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kahlina je branio cijeli susret, a ovog puta nije bio junak kao u raspucavanjima jedanaesteraca ranije. Da utakmica ne ode u jedanaesterce pobrinuo se Agyemang golom u 80. minuti, te Michel katastrofalnim dodavanjem vrataru za autogol samo minutu kasnije.

Houston je vodio od 10. minute kad je zabio Baird, a bivši napadač Lokomotive Ibrahim Aliyu u igru je ušao u 77. minuti. Kahlina je za Charlotte branio cijeli susret.

Bivšeg vratara sad u četvrtfinalu čeka veliki izazov. Igrat će protiv Inter Miamija koji se ovog ljeta pojačao s Lionelom Messijem, Sergiom Busquetsom i Jordijom Albom. Otkako su počeli igrati Inter je krenuo u pobjedničku formu i sad imaju četiri pobjede zaredom. Zanimljiva je i statistika Messija koji je u te četiri utakmice zabio sedam golova i jednom asistirao.

Četvrtfinalni ogled je na rasporedu u 12. kolovoza u 2 sata.

Foto: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!