Nogomet

Jugović nakon teškog pada protiv ZTE-a: 'Došao sam k sebi na klupi, bio je to klasični nokaut'

Branimir Korać • srijeda, 09.08.2023.
Jugović nakon teškog pada protiv ZTE-a: 'Došao sam k sebi na klupi, bio je to klasični nokaut'
Foto: Pixsell

Nogometaši Osijeka nakon prolaska preko Mađara u treće pretkolo Konferencijske lige, pripremaju se za Adanu. Kapetan Osječana Vedran Jugović vjeruje da njegova momčad ima dobre šanse...

Borbeni kapetan Osječana Vedran Jugović u Mađarskoj je doživio neugodno iskustvo, nakon jednog duela nezgodno je pao na travu i udario glavom. Priznaje kako mu je trebalo vremena da dođe k sebi.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Došao sam k sebi na klupi, bio je to klasični nokaut. Sada je sve dobro. Vidio sam kasnije na snimci što se dogodilo, išao sam na loptu, suparnik me malo zakačio po nozi i otišao sam u zrak. Učim svoju djecu kako padati, a ja se onda nisam uspio dočekati na ruke. Nije me ništa boljelo, ali nisam bio svjestan što se događa. Kasnije sam osjetio bol u čeljusti, ali danas je kao da se ništa nije dogodilo", govori Jugović za Sportske novosti.

Pred Osijekom je susret protiv turske Adane koja će biti znatno teži protivnik od Mađara.

"Nakon ZTE-a smo odmah počeli s pripremama za Adanu, želimo biti što spremniji za ono što nas čeka u Turskoj. Tu je dosta igrača koji imaju bogat životopis, od Nanija, Stamboulija, ali sigurno imamo šanse za prolaz. Imamo trenera koji je godinama igrao i trenirao u Turskoj i jako dobro poznaje njihov nogomet."

Jugović nosi kapetansku traku i to ga čini posebno ponosnim.

"Meni je to velika čast i cijela moja obitelj je na to ponosna. To je nešto posebno kada to doživiš u svom gradu u klubu u kojem si počeo trenirati. Naravno da mi je to motiv više, ali i moram biti primjer u svlačionici i pokazati kako se bori za ovaj klub."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!