Nogomet

[VIDEO] Musa je sjajno iskoristio priliku u Superkupu nakon odlaska Ramosa

Krešimir Milić • četvrtak, 10.08.2023.
[VIDEO] Musa je sjajno iskoristio priliku u Superkupu nakon odlaska Ramosa
Foto: EPA

Pogledajte gol hrvatskog reprezentativca u utakmici Superkupa protiv Porta. Slavila je Benfica s 2:0 za prvi trofej ove sezone…

Po deveti put u klupskoj povijesti Benfica je osvojila portugalski Superkup, natjecanje na koje su preplaćeni bili najviše puta njihovi najveći rivali iz Porta s 23 naslova. U utakmici protiv Porta slavila je Benfica sinoć s 2:0, a jedan od junaka susreta bio je hrvatski napadač Petar Musa.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski reprezentativac dobio je priliku u drugom poluvremenu kad ga je Roger Schmidt poslao u igru od 46. minute, a on mu vratio golom u 68. minuti. Benfica je povela golom povratnika Angela Di Marije u 61. minuti.

Na 2:0 postavio je Musa u 68. kad je sjajno spustio jednu dugu loptu sa svoje polovice za Rafa Silvu i utrčao u kazneni prostor gdje mu je stigla asistencija koju je spremio iza leđa Coste.

Porto je susret završio s igračem manje i bez trenera koji su pocrvenili u sudačkoj nadoknadi. Prvo je dobio crveni karton Pepe u prvoj minuti nadoknade, a onda i trener Sergio Conceicao u sedmoj minuti nadoknade.

Foto: EPA/PAULO CUNHA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!