Nogomet

Krovinović: 'Imali smo bolje prilike koje nažalost nismo iskoristili'

Krešimir Milić • petak, 11.08.2023.
Krovinović: 'Imali smo bolje prilike koje nažalost nismo iskoristili'
Foto: FaH

Veznjak Hajduka prokomentirao je remi s PAOK-om. Kazao je kako lopta nije jednostavno htjela u mrežu i da su zaslužili više iz ove utakmice…

Hajduk je na rasprodanom Poljudu remizirao s PAOK-om 0:0 u trećem pretkolu Konferencijske lige. Blizu pobjede su bili Splićani po prilikama, a vratnice su pogađali Marko Livaja i Niko Sigur.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon utakmice komentar je dao veznjak Filip Krovinović.

"Lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Utakmica je i s jedne i s druge strane bila dobra, s naše malo više. Imali smo bolje prilike koje nažalost nismo iskoristili. Nadam se kako će nam se dobra igra vratiti u Grčkoj. Treba nastaviti raditi i mislim kako smo na dobrom putu. Čestitke svim momcima na današnjoj utakmici jer mislim da smo dali život", izjavio je Krovinović i dodao:

"Onu ekipu za koju smo se pripremali smo i dobili. Oni su momčad koja se dobro brani i koja ima jako dobru tranziciju. Iskusni su, već su odigrali puno europskih utakmica i znali su kakva ih atmosfera čeka. Bili smo maksimalno spremni i fokusirani i mislim kako smo zaslužili više iz ove utakmice. To je nogomet, tako to biva."

Danas nije bilo ozlijeđenog Rokasa Pukštasa, a zamijenio ga je Niko Sigur u veznom redu.

"Rokas se ozlijedio, upao je Sigur. Podrška smo mu. Treba raditi, mlad je, uz njega smo"

Hajduk u nedjelju očekuje ponovno utakmica na Poljudu, a u goste dolazi Slaven Belupo.

"Tako je, Slaven na Poljudu. Mislim da će biti teška utakmica nakon današnjeg umora, ali mi smo profesionalci i bit ćemo spremni. Jedva čekamo tu utakmicu da upišemo nova tri boda. Jako smo dobro krenuli i tako trebamo nastaviti. Vjerujem i da navijači jedva čekaju taj ogled. Danas je bila sjajna atmosfera koja sigurno neće manjkati ni u nedjelju. Čuo sam da je Poljud skoro rasprodan. Stvarno nam to puno znači. Na nama je da navijačima vratimo duplo", zaključio je Krovinović.

Foto: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!