Rukomet

Ivanković nakon ulaska u polufinale SP-a: 'Kako je lijepo dosanjati'

Petar Jenjić • petak, 11.08.2023.
Ivanković nakon ulaska u polufinale SP-a: 'Kako je lijepo dosanjati'

Hrvatska U-19 rukometna reprezentacija izborila je polufinale Svjetskog prvenstva. Dvoboj je prokomentirao izbornik Krešo Ivanković i najavio dvoboj sa Španjolcima...

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije do 19 godine Krešo Ivanković prokomentirao je pobjedu protiv Norveške i plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kako je to lijepo dosanjati, teške pripreme iza nas, milijarde treninga, sastanaka i analiza, ali sve se isplatilo. Ušli smo u polufinale, četiri najbolje ekipe na svijetu. Ponosan sam."

Svi igrači u rosteru itekako su potrebni.

"Trebalo je malo vremena, malo smo se mučili u napadu. To je ono što od prvog dana govorimo, da će nam trebati svi igrači. Danas se pokazalo da i, kad su ušli Tomšić i Bjeliš, ništa se nije dogodilo. Čak naprotiv, dodali su jednu kvalitetu više i nama trenerima je onda puno lakše."

Slijede Španjolci, a utakmica se igra večeras od 20:30 sati.

"Europski su prvaci. Juniori, kadeti, sve medalje. Jedan izazov, vrlo opasna i disciplinirana ekipa. Imaju antropometriju i brzinu, sustav im je dobro posložen, očekuje nas jako teška utakmica, ali nadam se da ćemo se uz podršku naših navijača sutra još jednom veseliti."

Ivanković je za kraj čestitao i U-17 rukometašicama koje večeras od 20:15 igraju polufinale Europskog prvenstva protiv Danske.

FOTO: Kolektiff Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!