Nogomet

Zekić oduševljen potezom Mourinha: 'Ispao je gospodin'

Krešimir Milić • nedjelja, 13.08.2023.
Zekić oduševljen potezom Mourinha: 'Ispao je gospodin'
Foto: EPA

Nakon prijateljskog susreta Partizanija i Rome mislilo se da je došlo do sukoba Zekića i Mourinha. Hrvatski trener pojasnio je o čemu se radilo…

Prijateljska utakmica Partizanija i Rome privukla je pažnju zbog poteza koji je napravio Jose Mourinho na toj utakmici. Mislilo se nakon utakmice da je došlo do sukoba s hrvatskim trenerom Zoranom Zekićem i njegovom momčadi, ali pojasnio je bivši strateg Slaven Belupa zašto je Mourinho stvarno izvadio Houssema Aouara iako nije više imao pravi na zamjenu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mnogi su to prenijeli kako je napravio taj potez da bi ga zaštitio od stalnih i oštrih prekršaja igrača Partizanija. Da u tom porezu nije bilo nikakvih zlih namjera potvrdio je Zoran Zekić u razgovoru za Sportske novosti .

"Nama se igrač ozlijedio, a više nisam imao pravo na zamjene. Kad je Mourinho to shvatio, odlučio je izvući svog igrača kako bismo na terenu igrali 10 protiv 10. Postupio je kao pravi gospodin i svaka mu čast", rekao je Zekić i dodao:

"Kad sam shvatio što radi, prišao sam mu i rekao mu da nema potrebe za takvim potezom, ali on je inzistirao i svaka mu čast, oduševio me. Ne znam što je tko izvještavao s ove utakmice, ali ovo što sam vam rekao jedna je istina", zaključio je Zekić.

FOTO: EPA/ETTORE FERRARI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!