Tenis

Ćorić kreće u obranu naslova u Cincinnatiju, na turniru nastupaju Vekić i Martić

HINA, Krešimir Milić • ponedjeljak, 14.08.2023.
Ćorić kreće u obranu naslova u Cincinnatiju, na turniru nastupaju Vekić i Martić
Foto: EPA

Najbolje rangirani hrvatski tenisač u prvom kolu igrat će protiv Amerikacna Korde. Vekić i Martić nastupaju na turniru tenisačica, a prvi meč bi trebale odigrati u utorak…

Mečevima prvog kola u američkom gradu Cincinnatiju započeo je turnir ATP Masters 1000 serije za tenisače i WTA 1000 turnir tenisačica na kojem će Borna Ćorić braniti naslov osvojen prošle godine.

Igraj na teniske mečeve u Cincinnatiju na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolje rangirani hrvatski tenisač će u ponedjeljak igrati meč prvog kola protiv Amerikanca Sebastiana Korde, 32. na ATP ljestvici. Taj je dvoboj na središnjem stadionu na rasporedu kao treći od 17 sati po srednjoeuropskom vremenu, a prije Ćorića i Korde bit će odigrana dva meča turnira tenisačica u kojima će se sastati Amerikanka Sloane Stephens i Talijanka Elisabetta Cocciaretto te američka veteranka Venus Williams i Ruskinja Veronika Kudermetova.

Ne bude li kišnih prekida, Ćorić i Korda bi na teren mogli izaći oko 21 sat.

Na turniru tenisačica nastupit će Donna Vekić i Petra Martić. Martić, 36. na WTA ljestvici, će u noći s ponedjeljka na utorak po srednjoeuropskom vremenu odigrati meč protiv američke kvalifikantice Emme Navarro, 53. na svijetu, dok bi Vekić koja je 22. na WTA ljestvici svoj prvi izlazak na teren u pojedinačnoj konkurenciji trebala imati u utorak, a suparnica joj je Amerikanka Jennifer Brady, 432. na WTA ljestvici, kojoj je ovo četvrti turnir nakon dvogodišnje stanke.

FOTO: EPA/Jorge Reyes

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!