Nogomet

Kotarski: 'Pred našom publikom možemo napraviti važan korak za plasman u sljedeću fazu'

Krešimir Milić • srijeda, 16.08.2023.
Kotarski: 'Pred našom publikom možemo napraviti važan korak za plasman u sljedeću fazu'
Foto: FaH

Hrvatski čuvar mreže na vratima PAOK-a najavio je uzvrat s Hajdukom u Solunu. Prokomentirao je i transfer glasine koje se vežu uz njega…

Vratar PAOK-a Dominik Kotarski na konferenciji za medije najavio je uzvrat protiv Hajduka u 3. pretkolu Konferencijske lige. U prvoj utakmici na Poljudu remizirali su s 0:0, a Kotarski je otkrio u uvodu koliko je momčad spremna za novu utakmicu protiv Hajduka.

Igraj na utakmice PAOK - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da je momčad stvarno spremna. Remizirali smo 0:0 u prvom susretu, ali možemo pobijediti kod kuće. Moramo ući i odigrati svoju najbolju utakmicu, dati sve od sebe za pobjedu. Imamo dobar mentalitet, dobro smo pripremljeni. I tu smo htjeli pobjedu, ali ni 0:0 nije loš skor. Pred našom publikom možemo napraviti važan korak za plasman u sljedeću fazu", rekao je hrvatski vratar i dodao:

"Uvijek je lijepo igrati protiv momčadi iz svoje domovine. Imali smo dobru utakmicu u Hrvatskoj, kontrolirali smo tempo, imali smo svoje faze, a protivničke su bile iz naših pogrešaka. Nisam ja bio rezultatski junak, to je bio zajednički rad svih nas. To je utakmica protiv mojih sunarodnjaka, ali ja sam fokusiran samo na kvalifikacije. Želimo dobar nastup i kvalifikacije. "

Dotakao se i promjena u obrani PAOK-a.

"Došli su novi igrači u obrani, uvijek je teško mijenjati stvari, ali dečki se brzo prilagode. Imamo dobru međusobnu komunikaciju, ide nam jako dobro. Nova je sezona i cilj nam je iz svake utakmice biti sve bolji. Drugačije je igrati s nekim godinu dana, naša razina komunikacije i naša kemija su jako dobri i u svakoj utakmici ćemo biti bolji."

Prokomentirao je i transfer glasine koje se vežu za njega.

"Glasina uvijek ima i bit će ih. Uvijek će biti onih koji će govoriti i pisati. PAOK mi je prioritet, sretan sam ovdje i razmišljam samo o sljedećoj utakmici. Ne čitam što se piše u medijima, posvećen sam tome kako ćemo proći u sljedeću fazu natjecanja. Zahvalan sam PAOK-u, na mene ne utječe ovo što se piše. Za mene je PAOK prioritet i ništa drugo me se ne tiče", zaključio je hrvatski vratar.

Foto: HINA/ Miroslav LELAS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!