Nogomet

Van der Vaart: 'Jako sam znatiželjan zbog Alena Halilovića, očekujem puno od njega'

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 16.08.2023.
Van der Vaart: 'Jako sam znatiželjan zbog Alena Halilovića, očekujem puno od njega'
Foto: FaH

Alen Halilović pomogao je svojoj Fortuni Sittard doći do boda protiv aktualnog nizozemskog prvaka Feyenoorda. Za izvedbu ga je pohvalio nekadašnji reprezentativac Oranja, Rafael Van der Vaart...

Bivši nizozemski veznjak Rafael Van der Vaart izjavio je na tamošnjoj televiziji da puno očekuje od hrvatskog ofenzivnog igrača Alena Halilovića koji je u prvom kolu nizozemskog prvenstva pomogao Fortuni Sittard da odigra 0:0 na gostovanju kod aktualnog prvaka Feyenoorda.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Fortuna Sittard je obavila lijepe kupovine s novim trenerom Dannijem Buijsom koji se dobro snašao. Štoviše, jako sam znatiželjan u vezi Alena Halilovića", rekao je u emisiji “Studio Voetbal”.

Halilović, 27-godišnji ofenzivni veznjak, došao je prošli mjesec u Fortunu kao slobodan igrač, nakon što je bio bez kluba od siječnja kada je napustio Rijeku. U Fortuni je dobio dres s brojem 10 pa tijekom pripremnih utakmica asistirao za golove i postigao pogodak Millwallu u Londonu.

"Radio sam s njegovim bratom Dinom u Esbjergu" (kao pomoćni trener od kolovoza 2021. do siječnja 2022.). "Alen me također nazvao za savjet. Htio je igrati u Nizozemskoj, a Fortuna mu daje priliku da obnovi svoju karijeru. Od njega puno očekujem", dodao je.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!