Nogomet

Bišćan: 'Znamo da će biti pakleno, ali idemo probati slaviti u tom vulkanu'

Mihaela Bradovski • petak, 18.08.2023.
Bišćan: 'Znamo da će biti pakleno, ali idemo probati slaviti u tom vulkanu'
Foto: FaH

Dinamo je spreman za uzvrat u Ateni protiv AEK-a, koliko to može biti. Čeka ga jako težak posao u vrlo specifičnoj atmosferi...

Dinamo sutra od 20:45 ima vrlo tešku misiju, u Ateni u sigurno paklenoj atmosferi, mora svladati AEK ako želi ostati u igri za skupinu Lige prvaka. Svi su svjesni težine posla, ali nada se ne gubi.

Igraj na AEK - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Znamo da nas čeka jako velik izazov, igra nam samo pobjeda, ali imamo vjeru u sebe. Dat ćemo svoj maksimum i vjerujem da će to biti dovoljno za pobjedu i prolaz u play-off. Znamo da će biti pakleno, ali idemo probati slaviti u tom vulkanu", poručio je Igor Bišćan.

Bišćan se vratio i na prošli dvoboj u kojem je AEK pokazao u drugom poluvremenu svu svoju snagu i kvalitetu.

"Prva utakmica imala je dva različita poluvremena, AEK-u je pripalo dugo u kojem je bio čvršći i to je na kraju izgledalo kako je izgledalo. Tvrdi su, iskusni i agresivni, nemaju u svojoj igri puno praznog hoda, morat ćemo stvarno biti na vrlo visokom nivou", dodao je trener Dinama.

Ono što je dodatni problem su zdravstveni problemi važnih igrača. Čak i ako budu spremni, pitanje je hoće li biti na svojih 100 posto.

"Baturina nije u najboljem stanju, vuče virozu i temperaturu te nije najbolje mogao trenirati. Nadam se da će situacija biti bolja sa Špikićem i Mišićem, oni tek trebaju trenirati pod punim intenzitetom."

Bišćan dodaje kako bi sada odmah pristao na odluku s 11 metara, a očekuje da će Dinamo u Ateni imati isti tretman kao što je AEK imao u Zagrebu.

Na upit o padu u drugom poluvremenu, smatra kako se on nije dogodio zbog fizičke nespremnosti.

"Ne mislim da smo pali fizički nego su se oni nametnuli od početka drugog dijela. Da je stvar u fizičkom padu, onda bi nam on dolazio između 60. i 70. minute. U ranijim utakmicama smo imali pad jedino u Superkupu protiv Hajduka."

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!