Tenis

Mektić i Peers zaustavljeni u četvrtfinalu Cincinnatija

Krešimir Milić • petak, 18.08.2023.
Mektić i Peers zaustavljeni  u četvrtfinalu Cincinnatija
Foto: EPA

Mektiću i Peersu ovo je bio prvi zajednički turnir i stigli su do četvrtfinala. Mektić je nakon prekida suradnje s Matom Pavićem na tri turnira igrao s Nizozemcem Robinom Haaseom i ostvario samo jednu pobjedu…

Dobro su je krenuo hrvatski tenisač Nikola Mektić s novim partnerom Australcem Johnom Peersom na ATP turniru Masters 1000 serije u Cincinnatiju. Bio je to njihov prvi zajednički turnir, a na njemu su stigli do četvrtfinala u kojem su zaustavljeni.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U meču za polufinale bolji su bili Argentinci Maximo Gonzalez i Andres Molteni. Oni su slavili sa 6:4, 6:4.

Dva puta su tijekom meča gubili Mektić i Peers servis, u prvom i drugom setu. U prvom su Argentinci napravili break već na prvom servisu i priveli set u svoju korist, a isto su ponovili u drugom setu kod rezultata 3:3 u gemovima i stigli na kraju do pobjede.

Argentinci sad u polufinalu čekaju bolje iz ogleda parova koje čine Brazilac Marcelo Melo i Nijemac Alexander Zverev, koji su izbacili ranije Matu Pavića i Poljaka Huberta Hurkacza, te osvajači Roland-Garrosa i drugi nositelji Ivan Dodig te Amerikanac Austin Krajicek.

Mektiću je ovo bio prvi turnir s Australcem, a nakon prekida suradnje s Matom Pavićem na tri turnira je igrao s Nizozemcem Robinom Haaseom i ostvario samo jednu pobjedu.

ATP Cincinnati, četvrtfinale muških parova:
Mektić/Peers - Gonzales/Molteni 4:6, 4:6

FOTO: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!