Nogomet

Bišćan nakon traumatičnog ispadanja: 'Ovo je vjerojatno najgori trenutak u mom životu'

Branimir Korać • nedjelja, 20.08.2023.
Bišćan nakon traumatičnog ispadanja: 'Ovo je vjerojatno najgori trenutak u mom životu'
Foto: Pixsell

Bio je Dinamo nadomak podviga, preokreta protiv AEK-a usred Atene i imao je vrata play-offa Lige prvaka širom otvorena. Međutim onda je došla sudačka nadoknada koja će se zauvijek pamtiti...

Nije bilo puno onih koji su u cijelom kontekstu ovog uzvrata davali Dinamu dobre šanse za prolaz. Međutim Dinamo je bio blizu, ali pokleknuo je u nevjerojatnoj završnici.

Igraj na kvalifikacije Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U 92. minuti AEK je smanjio i imao rezultat koji mu nosi produžetke, da bi u 100. minuti napravio i više od toga iako je Livaković obranio kazneni udarac. Na odbijanac je natrčao Domagoj Vida koji zabija za prolaz AEK-a doslovno u posljednjoj sekundi utakmice.

Igor Bišćan i igrači bili su u stanju šoka.

"Odigrali smo hrabro u ovakvoj atmosferi, napravili smo ono što smo i trebali. Ne mogu opisati kako se osjećam, ovo je vjerojatno najgori trenutak u mom životu. Bili smo blizu podviga, a sada smo jako razočarani", govorio je Bišćan nakon susreta.

Trener Dinama nije bio raspoložen za analizu, o tome će nešto kasnije,

"Možemo analizirati koliko želimo, ali nije trenutak za to. Bili smo tako blizu, odigrali ovako dobro i žao mi je igrača. Nema smisla išta drugo sada komentirati."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!