Nogomet

Trener AEK-a: 'Livaković je jedan od najboljih vratara na svijetu, nije lako Dinamu zabiti četiri gola'

Krešimir Milić • nedjelja, 20.08.2023.
Trener AEK-a: 'Livaković je jedan od najboljih vratara na svijetu, nije lako Dinamu zabiti četiri gola'
Foto: Kristijan Komarica

Almeyda je prokomentirao utakmicu nakon koje je njegova momčad osigurala daljnji plasman u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Pohvalio je igru Dinama, a posebice vratara hrvatske reprezentacije…

Dinamo je u dramatičnoj završnici uzvratne utakmice protiv AEK-a ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Vodili su Modri 2:0 do 92. minuti, ali Grci su uspjeli doći do remija od 2:2 i s ukupnih 4:3 prošli dalje.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Komentar na ovu nevjerojatnu utakmicu dao je i trener AEK-a Matias Almeyda.

"Vjerujem da bi pravda trebala biti pružena Michalisovoj obitelji. Razgovarao sam s njegovom majkom i ostalima. Dinamo je bio jako dobar protivnik, tehnički potkovan i pokretljiv. Dokazali smo da se možemo boriti do zadnje sekunde. Nije lako Dinamu zabiti četiri gola."

Livaković je sjajno branio tijekom cijelog susreta, obranio je i jedanaesterac u posljednjim minutama nakon kojeg je Domagoj Vida zabio za 2:2, ali nije uspio zaustaviti sve pogreške suigrača. Njegovu izvedbu pohvalio je i trener AEK-a.

"Livaković je jedan od najboljih vratara na svijetu. Ima svijetlu budućnost. Dinamo ima puno mladih igrača i velikih talenata. Imaju i odličan sistem igre. Nisam mislio da će nam biti ovako teško. Živim i treniram časno", rekao je Almeyda i dodao:

"Nije to lako jer sam grešnik i ljudsko biće. Nije lako živjeti časno. Imam poštovanje prema nogometu jer je promijenio moj život. Ne radim ovo zbog novca ni slave, radim to zbog časti. To je nešto najljepše u mom životu. Idemo se sad pripremiti za Antwerp. Bit će nam teško", zaključio je Almeyda.

Foto: Kristijan Komarica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!