Nogomet

Dinamov posljednji pokušaj nagovora Livakovića nije uspio, od Sparte s novom 'jedinicom'

Branimir Korać • utorak, 22.08.2023.
Dinamov posljednji pokušaj nagovora Livakovića nije uspio, od Sparte s novom 'jedinicom'
Foto: FaH

Dominik Livaković definitivno napušta Dinamo i odradio je posljednju utakmicu u Dinamovom dresu. Kako saznaju Sportske novosti, Dinamo ga je pokušao nagovoriti na ostanak, ali nije uspio...

Onaj o kojem se najduže piše u kontekstu odlaska iz Dinama je Dominik Livaković. Hrvatski reprezentativac seli u Fenerbahče i maestralna večer u Ateni bila mu je ujedno i posljednja u Dinamovom dresu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kako pišu Sportske novosti, Livaković je već odradio posljednju utakmicu za Dinamo i na vratima hrvatskog prvaka stajat će nova jedinica počevši od play-offa Europske lige protiv Sparte.

Sve ide u prilog tome da će taj prvi vratar biti Ivan Nevistić koji je svojevremeno i stigao iz Rijeke kao nasljednik Livakovića. Dugo je čekao svoju priliku, a ona je upravo stigla. Naravno, tu je i Danijel Zagorac koji je već godinama u klubu kao rezervni vratar.

Prema saznanjima Sportskih novosti, Dinamo je pokušao zadržati Livakovića u klubu sve do zime, ponuđena mu je i povišica, ali Livaković nije bio zainteresiran i odlučio je otići u inozemstvo.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!