Nogomet

Brozović golom i asistencijom predvodio Al Nassr u preokretu za plasman u Ligu prvaka

Mihaela Bradovski • srijeda, 23.08.2023.
Brozović golom i asistencijom predvodio Al Nassr u preokretu za plasman u Ligu prvaka
Foto: FaH

Značajno pojačani Al Nassr hodao je po rubu toga da ostane bez plasmana u AFC Ligu prvaka. Ipak je uspio, slavio je s 4:2 protiv Al Ahlija iz Dubaija...

Al Nassr se pošteno namučio za prolaz u AFC Ligu prvaka. U Rijadu je ugostio Al Ahli i gubio sve do 88. minute, ali je uspio u narednih deset minuta napraviti potpuni preokret.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Krenulo je očekivano, Al Nassr se nametnuo i stigao do vodstva u 11. minuti kada je Marcelo Brozović asistirao iz kornera Andersonu Talisci za 1:0.

Međutim Al Ahli je odgovorio sedam minuta kasnije Yahya Alkhassani poravnava i vraća svoju momčad u igru da bi isti igrač na samom početku drugog poluvremena pogodio za potpuni preokret.

Kako je susret odmicao, tako je sve više rastao pritisak Al Nassra koji u 88. minuti napokon poravnava na 2:2 preko Al Ghannama.

Kada se već činilo da će susret završiti remijem u regularnom dijelu, u 95. minuti Talisca novim golom donosi preokret domaćinu.

Dvije minute kasnije, nakon što su se gosti posve otvorili, Ronaldo je lijepo asistirao za Brozovića koji pogađa s ruba kaznenog prostora donji kut za konačnih 4:2.

Brozovićev pogodak pogledajte ovdje.

AFC Liga prvaka, kvalifikacije:
Al Nassr - Al Ahli 4:2

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!