Nogomet

Prošle sezone bio je na posudbi u Istri 1961, sad je pojačao Olimpiju

Krešimir Milić • srijeda, 23.08.2023.
Prošle sezone bio je na posudbi u Istri 1961, sad je pojačao Olimpiju
Foto: FaH

Slovenski prvak doveo je novo pojačanje s kojim želi iskorak u europskim natjecanjima. Boultam je prošle sezone bio jedan od boljih igrača pod vodstvom Gonzala Garcije…

Olimpija je predstavila osmo pojačanje ovog ljeta. Zeleni dres ljubljanskog kluba i aktualnih prvaka nosit će ofenzivni veznjak Reda Boultam.

Igraj na utakmice Europske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovaj nizozemski nogometaš prošle sezone bio je na posudbi u Istri 1961 iz talijanske Salernitane. Pod vodstvom Gonzala Garcije bio je jedan od najboljih igrača momčadi pulskog prvoligaša.

Olimpija je s Nizozemcem potpisala trogodišnji ugovor, a trebao bi pomoći momčadi slovenskog prvaka na putu prema iskoraku u Europi. Trenutno ih čeka doigravanje Europske lige u kojem će protiv Qarabaga pokušati izboriti skupine ovog natjecanja, a ako ne uspiju u tome čekaju ih skupine Konferencijske lige.

"Sretan sam što sam postao član najboljeg kluba u Sloveniji. Pred nama su velike stvari, tako da jedva čekam na prvi trening s novim suigračima. Već sam uspio pratiti momčad na zadnjim utakmicama i pozitivno sam iznenađen onim što sam vidio. Puno je kvalitete u momčadi. Dolazak u momčad koja igra europska natjecanja svakako predstavlja veliki izazov i korak je naprijed u mojoj karijeri, ali spreman sam za to", rekao je 25-godišnjak nakon potpisivanja ugovora.

Boultam je prošao nogometnu školu Ajaxa, a u karijeri do dolaska u Olimpiju bio član Cremonesea, Triestine, Salernitane, Cosenze i Istre 1961.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!