Nogomet

VIDEO: Inter Miami nakon penala do novog finala s Messijem

Krešimir Milić • četvrtak, 24.08.2023.
VIDEO: Inter Miami nakon penala do novog finala s Messijem
Foto: EPA

Messi je imao dvije asistencije, a Inter je golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade osigurao produžetke. Pobjednik se na kraju odlučio nakon jedanaesteraca…

Inter Miami ima priliku u kratko vrijeme osvojiti još jedan trofej i to ponovno zahvaljujući Lionelu Messiju. U polufinalu američkog Kupa Cincinnati je imao prolaz u finale sve do posljednje minute kad je Messi asistirao za remi i produžetke.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Messi nije u ovoj utakmici zabijao, ali je svojim asistencijama spasio momčad od ispadanja i pogurao prema finalu.

Cincinnati je u 18. minuti golom Acoste imao vodstvo od 1:0, a u 53. Vazquez je povisio na 2:0. Inter smanjuje preko Campane u 68. minuti koji zabija na asistenciju Messija, a ista kombinacija donijela je produžetke u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

U produžecima Inter je poveo golom Martineza već u 93. minuti, ali na penale utakmicu odvodi Kubo golom u 114. minuti.

Napeto je bilo sve do posljednjeg penala. Svi su bili precizni do 4:4, a onda je Cremaschi pogodio za Inter, dok je Hagglund promašio posljednji za Cincinnati za prolaz Intera u novo finale.

Na putu do novog trofeja Messiju će stajati bivši napadač Lokomotive Ibrahim Aliyu s Houston Dynamom. Oni su u polufinalu nakon produžetaka izbacili s 3:1 izbacili Real Salt Lake za koji nastupa hrvatski nogometaš Damir Kreilach. Aliyu je u igru ušao u 62. minuti, dok je Kreilach izašao u 56. minuti.

FOTO - EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!