Nogomet

Karlo Letica ima novi klub, potpisao je za švicarskog prvoligaša

Krešimir Milić • četvrtak, 24.08.2023.
Karlo Letica ima novi klub, potpisao je za švicarskog prvoligaša
Foto: Pixsell

Bivši vratar Hajduka odlazi iz Rumnjske. Karijeru će nastaviti u momčadi koja je prošle sezone osigurala promociju u viši rang…

Nekadašnjem vrataru Hajduka je čini se dosta bilo u Rumunjskoj i odlučio se promijeniti sredinu. Karlo Letica je tako potpisao za novopečenog švicarskog prvoligaša Lausanne.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Posljednje dvije godine 26-godišnji vratar bio je u Rumunjskoj gdje je branio za Cluj i Hermannstadt, a u drugom dijelu prošle sezone bio je standardan na vratima potonjeg kluba.

Švicarska će biti četvrta država izvan Hrvatske u kojoj će se ovaj vratar okušati. Svojevremeno je bio velika nada Hajduka, a čak je i Marca pisala o interesu Real Madrida, ali na kraju je ostvario transfer od tri milijuna eura u belgijski Club Brugge u ljeto 2018. godine gdje mu je trener bio sadašnji Hajdukov strateg Ivan Leko. Bio je i na popisu hrvatskih reprezentativaca za prvo izdanje Lige nacija kao treći vratar, ali nije upisao nastup.

U Club Bruggeu je branio na početku, ali nakon nekoliko kikseva sjeo je na klupu s koje se više praktički nije dizao. Tragao je potom za minutažom kroz posudbe u SPAL-u i Sampdoriji, ali ni tamo je nije pronašao.

Potom je otišao u Cluj s kojim se rastao u ljeto 2022. da bi tad potpisao za Hermannstadt.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!