Nogomet

Feyenoord potvrdio Ivanušeca, ugovor potpisan do ljeta 2028. godine

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 26.08.2023.
Feyenoord potvrdio Ivanušeca, ugovor potpisan do ljeta 2028. godine
Foto: Kristijan Komarica

Nizozemski nogometni prvak Feyenoord u petak je potvrdio kako je 24-godišnji hrvatski reprezentativni veznjak Luka Ivanušec njegov novi član te je potpisao ugovor do ljeta 2028. godine...

Čitavo ovo ljeto spekuliralo se kada će Luka Ivanušec prijeći iz Dinama u Feyenoord, a transfer se dogodio dan nakon prve utakmice 4. pretkola Europske lige u kojoj je Dinamo svladao prašku Spartu s 3:1, a Ivanušec se na oproštaju od Maksimira oprostio pogotkom.

Igraj na Feyenoord - Almere City na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo je veliki korak za mene. Potrajalo je, ali najvažnije je da sam sada ovdje. Klub i navijači su mi dali osjećaj da stvarno žele moj dolazak. Nadam se kako ću biti važan dio momčadi svojim golovima i asistencijama", rekao je Ivanušec po dolasku u Rotterdam.

Procjenjuje se kako je vrijednost transfera oko osam milijuna eura.

Ivanušec je karijeru započeo u Lokomotivi iz koje je 2019. stigao u Dinamo te je odigrao 173 utakmice za "plave".

Iza njega su odlične izvedbe u 2023. godini dosada, bio je proglašen za najboljeg igrača Dinama u proljetnoj polusezoni, a početkom ove sezone je zablistao "hat-trickom" protiv Astane u 2. pretkolu Lige prvaka.

Od Ivanušeca se prigodnim riječima oprostio i njegov Dinamo:

Dragi Luka, od srca ti hvala na sjajnim izvedbama, na brojnim trofejima, nezaboravnim utakmicama, velikim rezultatima i lijepim uspomenama. Tvoj GNK Dinamo želi ti svu sreću u nastavku sportskog i životnog puta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!