Nogomet

Velež na klupu dovodi bivšeg trenera Slaven Belupa?

Krešimir Milić • nedjelja, 27.08.2023.
Velež na klupu dovodi bivšeg trenera Slaven Belupa?
Foto: Pixsell

Mostarci su se odlučili na promjenu nakon prva četiri kola. Novo lice na klupi Veleža prema informacijama medija iz BiH trebao biti nekadašnji pomoćnik Zorana Mamića…

Mostarski Velež nakon 4. kola odlučio se na trenersku smjenu pa su sporazumno raskinuli ugovor s Nedimom Jusufbegovićem. Kao glavni razlog spominjali su se remiji protiv GOŠK Gabele i Širokog Brijega, a u potrazi za novim trenerom čini se da je pao odabir na poznato HNL ime.

Igraj na Premijer ligu BiH na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema informacijama portala SportSport.ba, klupu Veleža trebao bi preuzeti hrvatski trener Dean Klafurić koji je posljednji angažman imao u mađarskom Honvedu. Pišu kako je Klafurić već boravio u Mostaru i nakon dužeg sastanka odlučio prihvatiti ponudu Mostaraca.

Klafurić je tijekom karijere radio kao pomoćnik Zoranu Mamiću u Dinamu, Al Nassru i Al Ainu, a u samostalnoj karijeri vodio je Hrvatski dragovoljac, Slaven Belupo, Ethnikos, Honved te Legiju s kojom je osvojio duplu krunu.

Postao bi tako dolaskom u Velež rival Krunoslavu Renduliću koji već drugu sezonu uspješno vodi Zrinjski s kojim bi mogao osigurati skupine Europske lige.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!