Nogomet

Budimirov Široki drži prvo mjesto u BiH, Zrinjski slavio u golijadi

Petar Jenjić • nedjelja, 27.08.2023.
Budimirov Široki drži prvo mjesto u BiH, Zrinjski slavio u golijadi
Foto: Krešimir Milić

Odigrane su još dvije utakmice četvrtog kola Premijer lige BiH. Široki Brijeg na domaćem je terenu svladao GOŠK Gabelu, kao i Zrinjski koji je bio bolji od Zvijezde 09...

Široki Brijeg pod vodstvom Marijana Budimira nastavlja s dobrim rezultatima na startu sezone Premijer lige BiH. Večeras je na Pecari bio bolji od GOŠK Gabele rezultatom 2:0.

Igraj na Premijer ligu BiH na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Novim bodovima stigao je do okruglih deset kojima drži prvo mjesto, barem privremeno dok Zrinjski ne odigra svoje zaostale utakmice. S druge strane, GOŠK ostaje na četiri osvojena boda.

Domaćin je poveo u 29. minuti kada je odbijanac u mrežu pospremio Luka Mamić. Pobjedu Širokog potvrdio je Marijan Ćavar u 79. minuti iz penala.

Pravu golijadu vidjeli smo u Mostaru gdje je Zrinjski, u svojoj drugoj prvenstvenoj utakmici, stigao do druge pobjede. U goste je stigla Zvijezda 09, a domaćin je slavio rezultatom 5:3.

Gosti su poveli preko Stefana Veličkovića, ali uslijedio je preokret. Junak dvoboja bio je Nemanja Bilbija koji je postigao hat-trick, dok su se u strijelce još upisali Antonio Ivančić i Matija Malekinušić.

Za goste su još zabijali Kayode Saliman i Novica Maksimović koji je u završnici postavio konačan rezultat.

Premijer liga BiH, 4. kolo:
Široki Brijeg - GOŠK Gabela 2:0
Zrinjski - Zvijezda 09 5:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!