Nogomet

Pinčić za Sportnet: 'Želimo biti pri samom vrhu, sudjelovati u borbi za titulu pa što bude'

Branimir Korać • četvrtak, 31.08.2023.
Pinčić za Sportnet: 'Želimo biti pri samom vrhu, sudjelovati u borbi za titulu pa što bude'
Foto: Pixsell

Prošlog vikenda počela je nova sezona u Trećoj NL Jug, a posebno impresivan nastup imao je Hrvatski vitez koji je bio vrlo uvjerljiv protiv Neretve...

Hrvatski vitez ušao je u novu sezonu kao kandidat za visok plasman, a na otvaranju sezone protiv Neretve odmah se postavio kao favorit te je zasluženo odnio pobjedu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Neretva je u Metković ispraćena s visokih 6:1, a trener Hrvatskog viteza Marko Pinčić bio je vrlo zadovoljan izdanjem svoje momčadi u ovom susretu.

"Cijela utakmica protekla je u nekoj našoj dominaciji, iako su vremenski uvjeti bili sve samo ne adekvatni za igru, čestitam igračima i jedne i druge momčadi što su uopće igrali u takvim uvjetima. Mislim da smo potpuno izdominirali susretom i to je kasnije rezultiralo kroz golove. Naravno čestitam mojim momcima koji su odigrali jako dobro iako kao i uvijek bilo je stvari koje mogu biti još bolje i na kojima ćemo raditi."

Prijelazni rok odrađen je vrlo dobro, nositelji igre su ostali, a momčad je dodatno osvježena pojačanjima.

"Nama je najveći plus što smo zadržali momčad na okupu i osim toga i adekvatno smo se pojačali, ciljano, te smo s tim dijelom odrađenog posla jako zadovoljni. Što se tiče ambicija, mi želimo biti pri samom vrhu, želimo sudjelovati u borbi za vrh pa što bude."

U drugom kolu Hrvatski vitez ide na gostovanje kod Sloge koja je također bila uspješna, slavila je s 3:1 u gostima kod GOŠK-a u Dubrovniku.

"Očekujem u toj utakmici, kao i u svakoj ostaloj, da prije svega uživamo u igri, da nastavimo biti što bolji po planu igre, a ako tu budemo dovoljno dobri pa nas nagradi, onda možemo pobijediti. Priželjkujem da nastavimo kontinuitet dobrih igara i da se vratimo neporaženi."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!