Nogomet

Sopić: 'Najponosniji sam na ove dečke jer ovo kako se oni bore za ovaj sveti dres, nema dalje'

Mihaela Bradovski • petak, 01.09.2023.
Sopić: 'Najponosniji sam na ove dečke jer ovo kako se oni bore za ovaj sveti dres, nema dalje'
Foto: FaH

Rijeka nije uspjela, ali se borila, izborila produžetke i ostavila dobar dojam. Protiv teškog protivnika so posljednje sekunde bila je u igri...

Željko Sopić unatoč ispadanju bio je neizmjerno ponosan. Njegovi igrači ostavili su zadnji atom snage na terenu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Teška noć je preda mnom i svim dečkima, a sljedeća utakmica je za tri dana. Znate, kada ste najponosniji na svijetu, a niste prošli. Najponosniji sam na ove dečke jer ovo kako se oni bore za ovaj sveti dres, nema dalje. Znali smo prije utakmice da imamo 3-4 vrlo bitna igrača van rostera. Dilaver je sjeo na klupu, mogao je i na tribinu, banda isto, nagovarali smo Vukčevića, nema se tu što lagati. Kapetan i ja smo ga nagovarali da nam pomogne, rekao je dečki nema problema i čovjek je dao sve od sebe", kaže Sopić i dodaje:

"Pomiješane su emocije, jako mi je teško radi dečkiju, ja sam tu totalno nebitan. Dali smo sve što smo imali u ovom trenutku, ali stvarno sve, nema dalje od ovoga. Na kraju nije bilo dovoljno, ja im čestitam, ali na žalost nije išlo."

Još jednom su navijači na Rujevici nosili Rijeku.

"I puno jače ekipe od Lillea bi ovdje došle i uz ovu publiku ne bi se dobro provele. Skidam kapu ljudima koji su nas bodrili od početka do kraka. Dali smo ve od sebe i mislim da su ljudi to vidjeli i nagradili. Kada se ovako boriš i daš sve od sebe, onda rezultat na kraju nije niti najvažniji."

FOTO: Damir Senčar/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!