Nogomet

FANATIK: Slavonski klub slavi 100. rođendan, a čestitke stižu od poznatih lica

Sportnet • petak, 01.09.2023.
FANATIK: Slavonski klub slavi 100. rođendan, a čestitke stižu od poznatih lica

Velika obljetnica kluba doživjet će vrhunac proslavom rođendana 8. rujna na stadionu uz koncert Prljavog kazališta. Feštu će imati i njihova navijačka skupina koja slavi 35. rođendan

Sprema se velika fešta u Slavoniji, točnije u Oriovcu, mjestu u blizini Slavonskog Broda, gdje tamošnji nogometni klub slavi veliki jubilej. Osnovani 1923. godine NK Oriolik danas slavi 100. rođendan, a slavlje će potrajati i u narednim danima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Neće slaviti Barbari, njihova navijačka skupina, samo rođendan Oriolika, već i svoj 35. tako da se u Oriovcu sprema veliko slavlje koje će svoj vrhunac imati 8. rujna. Tad će se proslaviti obje velike obljetnice na stadionu kluba uz koncert Prljavog kazališta.

Čestitke za rođendan stižu od brojnih poznatih lica. Ranije su to napravili članovi Prljavog kazališta, pa i veliki prijatelj kluba popularni voditelj RTL-a Boris Miščević.

Danas im je stigla i čestitka sportske reporterke i televizijske voditeljice Valentine Miletić, a svi su pozvali na veliko slavlje 8. rujna.

NK Oriolik će ove sezone u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu igrati u šesnaestini finala protiv porečkog Jadrana. Nije Oriolik nepoznanica u ovom natjecanju s obzirom da su kroz povijest ugostili brojne prvoligaše poput Hajduka, Lokomotive, Istre 1961 i Rijeke, a ostvarivali su pobjede protiv bivših prvoligaša RNK Splita i NK Zagreba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pljoska01.09.2023. u 13:08
    Oriolik nije igrao pretkolo kupa jer je 14. nositelj i uključuje se tek sada u šesnaestini finala.
    pljoska