Nogomet

Službeno: Ante Crnac pojačao hrvatsku koloniju u poljskom prvaku Rakowu

Branimir Korać • petak, 01.09.2023.
Službeno: Ante Crnac pojačao hrvatsku koloniju u poljskom prvaku Rakowu
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Još jedan Hrvat nosit će dres poljskog prvaka Rakowa. Franu Tudoru i Zoranu Arseniću pridružio se Ante Crnac...

Već neko vrijeme o tome se pričalo, čekala se samo službena potvrda i ona je i stigla. Ante Crnac napustio je Slaven Belupo i stavio potpis na ugovor s Rakowom.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Crnac je u Slaven Belupo došao iz Dinamove škole, a njegov dolazak vrlo brzo se pokazao kao jako dobar posao Farmaceuta.

U dresu Slaven Belupa Crnac je upisao 53 nastupa, postigao je 11 golova i dodao tri asistencije.

"Drago nam je da je Ante izabrao nas iako je bilo puno interesa brojnih klubova. On je igrač velikog potencijala i vjerujemo da će se kod nas odlično naći na poziciji devetke. Uvjereni smo kako može postati igrač visoke europske razine i sretni smo što je vjerovao u naš projekt", istaknuo je sportski direktor Rakowa Robert Graf.

"Prije svega, zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom povjerenju od kada sam stigao u Koprivnicu. Zaista sam se osjećao ugodno u Slavenu. Bilo je uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo lijepe trenutke. Nadam se da sam se odužio svojim pristupom i zalaganjem. Želio bih svojim dosadašnjima suigračima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, zaželjeti svu sreću u nastavku prvenstva. Uz predan rad vjerujem da će ostvariti zacrtane ciljeve. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Podravske štuke koje su nas bodrile bez obzira na rezultate i davale nam dodatnu motivaciju na svakoj utakmici. Učinile su da utakmice u Koprivnici budu posebnije. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa", poručio je Crnac za stranicu Slaven Belupa.

FOTO - Dubravka Petrić, PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!