Nogomet

Gavrić za Sportnet: 'Nema nikakvog skrivanja i laganja, utakmica protiv Dragovoljca nam je bitna'

Branimir Korać • subota, 02.09.2023.
Gavrić za Sportnet: 'Nema nikakvog skrivanja i laganja, utakmica protiv Dragovoljca nam je bitna'

Belišće je preskočilo prvu prepreku u Kupu, protivnik je bio Novi Marof koji je predstavljao nepoznanicu za igrače Dine Gavrića...

Većih problema za Belišće nije bilo. Slavilo je s 3:0, sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu i u nastavku susreta moglo se i odmarati i eksperimentirati, sve ono što treneri vole u ovakvim susretima.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke mojim igračima na prolasku i pobjedi. Moglo je biti i malo uvjerljivije, ali u redu je, nismo se niti previše fizički potrošili. Kontrolirali smo veći dio utakmice, napravili smo i planirane izmjene i rotacije. Zadovoljan sam, znam da Kup može biti nezgodan, dogode se svakakvi rezultati i nije nikada lako. Ovaj put smo ipak bez stresa prošli dalje i možemo se mirno pripremati za prvenstvenu utakmicu."

U prvenstvu Belišće nije dobro krenulo i sada ga čeka jako važna utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca.

"Nema tu nikakvog skrivanja i laganja, ovo je dosta bitna utakmica. Prva domaća nam je bila remi, drugu smo izgubili u gostima i ovo nam je jako bitna utakmica te ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede."

Dragovoljac ne predstavlja nepoznanicu, ali zato je Novi Marof već bio protivnik za kojeg se nije znalo što se može očekivati.

"Iskreno nisam imao puno podataka o njemu. Prvih dan-dva bazirali smo se na analizi naše prošle utakmice i pokušao sam preko kolega i prijatelja doći do nekih informacija, ali nisam puno prikupio. Mi smo se pripremali kao da dolazi ozbiljan protivnik, dečki su to ozbiljno shvatili, tražio sam od njih da probamo riješiti susret već u prvom poluvremenu i to smo i uspjeli."

Sljedeći protivnik u Kupu bit će Jadran Luka Ploče.

"To je ekipa iz našeg ranga, vidjet ćemo, uvijek kažem da je Kup nepredvidiv, mi ćemo se potruditi da i to prođemo, a onda daj Bože da ugostimo nekog prvoligaša kao nagradu za naše ljude koji rade na stadionu i u klubu, a i za dečke će to biti jedno dobro iskustvo, da osjete kako je to igrati protiv prvoligaške momčadi. Jadran je ekipa iz našeg ranga, s njim smo dobro upoznati i znamo kako se pripremiti, sigurno lakše nego s nekim protivnikom o kojem znamo jako malo."

FOTO: Matej Šimić/NK Belišće

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!