Nogomet

Treća NL Istok: Borac i dalje stopostotan, prvi bodovi za Vuteks Slogu i NAŠK

Mihaela Bradovski • subota, 02.09.2023.
Treća NL Istok: Borac i dalje stopostotan, prvi bodovi za Vuteks Slogu i NAŠK

Odigrana je većina susreta trećeg kola Treće NL Istok, a gosti nisu uspjeli doći niti do jedne pobjede. U dva susreta su uhvatili po bod...

U susretu trećeg kola Treće NL Istok igranom u Pleternici, pogodaka nije bilo. Domaćin je bio bliži pobjedi, ali nije iskoristio svoje prilike. Vuteks Sloga završila je susret s igračem manje zbog dva žuta kartona Stefana Ušćebrke u 81. minuti.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zato je bilo znatno efikasnije u Oriovcu gdje je Oriolik ugostio Kutjevo i slavio s 3:1. Vrlo dobar nastup domaćina koji je za nešto više od sat vremena vodio 3:0 golovima Lovre Dražića, Luke Morbera i Luke Đereka. U završnici susreta Timothy Carlo Mpolesha smanjio je na konačnih 3:1.

Pogodaka nije bilo u Čepinu gdje je istoimeni domaćin ugostio Slogu iz Nove Gradiške. Prilika je bilo na obje strane, ali rezultat se ipak nije mijenjao, ostalo je 0:0.

Kup dvoboj protiv Croatije očito je ostavio prevelik trag na Graničaru koji je uvjerljivo poražen u Našicama protiv NAŠK-a s 3:0. Dario Sivonjić bio j strijelac za domaćina u prvom dijelu da bi u nastavku Marin Kuzminski s dva pogotka postavio konačnih 3:0.

Đakovo Croatia slavila je 2:1 kod kuće protiv Slavonije iz Požege u zanimljivom dvoboju koji je riješen u završnici. Poveo je domaćin već u desetoj minuti pogotkom Filipa Milića, ali desetak minuta kasnije Ivan Antunović poravnava. Odluka je pala u završnici, Luiz Correa Moises u 85. minuti iz kaznenog udarca pogađa za pobjedu Đakovčana.

Borac je u nervoznom dvoboju u Kneževim Vinogradima slavio s 2:1 protiv Valpovke. U teškom susretu do pobjede su ga odveli Marin Knežević i Fran Pejić, a strijelac za goste bio je Dino Paulić.

Treća NL Istok, treće kolo:
Slavija Pleternica - Vuteks Sloga 0:0
Oriolik - Kutjevo 3:1
Čepin - Sloga Nova Gradiška 0:0
NAŠK - Graničar Županja 3:0
Đakovo Croatia - Slavonija Požega 2:1
Borac (KV) - Valpovka 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!