Ostali sportovi

Hrvatske odbojkaše čekaju Slovenci: 'Trebamo nastaviti s ponosom i visoko dignutim glavama'

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 04.09.2023.
Hrvatske odbojkaše čekaju Slovenci: 'Trebamo nastaviti s ponosom i visoko dignutim glavama'

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija ostvarila je novu pobjedu na Europskom prvenstvu. U nedjelju navečer pala je Bugarska, a dvoboj su prokomentirali Marko Sedlaček i kapetan Petar Đirlić...

Hrvatska odbojkaška reprezentacija stigla je do pobjede na Europskom prvenstvu protiv Bugarske s 3:1 u setovima. Time je osigurala plasman u osminu finala.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Marko Sedlaček je nakon susreta rekao da samo trebaju ovako nastaviti.

"Bio je užitak igrati pred ovako punom dvoranom, ponosni smo na ovu pobjedu. Svatko se od nas maksimalno koncentrirao na svoj posao, ušli smo u neku svoju zonu i nismo primjećivali tribine. Mislim da trebamo nastaviti samo tako, s ponosom i visoko dignutim glavama."

Kapetan Petar Đirlić dodao je 11 poena, a na kraju je prokomentirao i sam dvoboj.

"Utakmica s kojom smo osigurali prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Znali smo da nismo favoriti, igrali smo pred punom dvoranom, no isto tako nismo imali što izgubiti. Počeli smo hrabro od početka, na onakav način kako smo igrali i posljednja dva susreta s Ukrajinom i Španjolskom, i nije bilo nikakvih problema na kraju oko pobjede, osim možda malo u tom prvom setu. Sutra igramo sa Slovencima i nadam se da ćemo i tu izvući tri boda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!