Nogomet

Rooney bi se mogao vratiti u Englesku, na klupi ga želi klub iz Championshipa

Krešimir Milić • četvrtak, 07.09.2023.
Rooney bi se mogao vratiti u Englesku, na klupi ga želi klub iz Championshipa
Foto: Pixsell

Legenda engleskog nogometa trenutno je trener u MLS-u gdje vodi D.C. United. Mogao bi se vratiti u domovinu gdje ima zainteresiranih za njegov angažman…

Jedan od najboljih engleskih nogometaša svih vremena Wayne Rooney želja je na klupi ambicioznog kluba u Championshipu. Riječ je o Birminghamu koji ima želju vratiti se u Premier ligu nakon 13 godina izbivanja, a američki vlasnici vide u Rooneyju profil trenera s kojim bi to mogli ostvariti.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Cijeli posao bi mogao biti realiziran ukoliko trener John Eustace, trenutni trener Birminghama ode. Kako piše britanski The Athletic, Eustace nije blizu otkaza, ali postoji interes Rangersa i Swansea da ga angažiraju na klupi.

Nije ostalo s druge strane zaboravljeno u Engleskoj trenersko umijeće Rooneyja dok je vodio Derby County u burnom razdoblju kluba koji je na kraju kažnjen oduzimanjem bodova zbog kršenja financijskog fair playa. Rooney je trenutno trener u MLS-u gdje vodi D.C. United s kojim je na devetom mjestu Istočne konferencije.

Rooney je nedavno priznao da nije zadovoljan statusom u klubu. Kazao je kako je njegova budućnost neizvjesna s obzirom na to da mu ugovor istječe u prosincu. Stoga po pisanju The Athletica nije isključen njegov povratak u domovinu.

FOTO: Miranda Čikotić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!