Vodeni sportovi

Grčki Vouliagmeni tijesno porazio Primorje EB

Petar Jenjić • subota, 09.09.2023.
Grčki Vouliagmeni tijesno porazio Primorje EB
Foto: FaH

Vaterpolisti Primorja nisu uspjeli doći do pobjede u drugoj utakmici kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka. Bolji je bio grčki Vouliagmeni rezultatom 14:12...

Do druge pobjede u kvalifikacijama za plasman u Ligu prvaka nije stiglo Primorje koje je imalo jako teškog protivnika, prošlogodišnjeg sudionika završnog Final Foura, grčki Vouliagmeni.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Aktualna četvrtoplasirana momčad Europe uspjela je doći do pobjede od 14:12 i stići na korak do plasmana u skupine. Preostaje im dvoboj protiv rumunjske Oradee.

Prvu četvrtinu grčka ekipa dobila je s 5:1, a nešto kasnije imala je i pet golova viška. Međutim, Primorje je velikom serijom uspijevalo doći na pogodak zaostatka u više navrata, no na svako primicanje Vouliagmeni imao je odgovor.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Aristeidis Chalyvopoulos s četiri pogotka, dok je kod Primorja isti broj golova postigao Tin Brubnjak. Dva gola dodao je Darko Brguljan.

U Ligu prvaka ide svaki pobjednik skupine. Vouliagmeni ima šest bodova, Primorje tri, a Oradea i Ortigia su bez bodova uoči njihove današnje međusobne utakmice.

Liga prvaka, kvalifikacije:
Primorje - Vouliagmeni 12:14

FOTO: HINA/ Miljenko KLEPAC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!