Nogomet

Nakon kratkog boravka u Rudešu napadač pronašao novi angažman u Širokom Brijegu

Krešimir Milić • utorak, 12.09.2023.
Nakon kratkog boravka u Rudešu napadač pronašao novi angažman u Širokom Brijegu
Foto: Marko Mrkonjić/HINA

Promjenom na trenerskoj poziciji u Rudešu klub su napustili i neki od igrača koji su stigli ovo ljeto. Jedan od njih novi angažman dobio je u Premijer ligi BiH…

Mijenjalo se proteklih dana u Rudešu puno toga od trenera do igrača, a među potonjima koji su napustili klub nakon svega par mjeseci je i stasiti napadač Stjepan Plazonja.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

On je bio napadačka akvizicija u momčadi Roberta Prosinečkog, ali dolaskom Tonija Golema došlo je i do razlaza s Rudešom. Nije dugo Plazonja tražio novu sredinu, a pronašao ju je u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Napadača je u svojim redovima predstavio Široki Brijeg kojeg vodi bivši trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir s kojim su igrali finale Lige prvaka mladih. 25-godišnji napadač iz Đakova potpisao je dvogodišnji ugovor s novim klubom.

Mlađe kategorije Plazonja je prošao kroz Osijek i Dinamo, a u seniorskoj karijeri bio je član Kopera, Kustošije, Hermannstadta, CSC Selimbara, SSU Poli, Concordije i Bijelog Brda.

"Drago mi je što sam postigao dogovor s ljudima u klubu i potpisao za Široki Brijeg. Klub je ambiciozan i to mi se jako sviđa. Spreman sam i vjerujem kako ćemo napraviti veliki rezultat. Sviđa mi se kako klub funkcionira i na koji način radi. Mislim kako je dolazak u Hercegovinu za mene jako dobar izbor", kazao je novi Slavonac koji će obući dres Širokog Brijega.

Za Rudeš je upisao u kratko vrijeme četiri nastupa ulascima s klupe.

Foto: HINA/ Marko MRKONJIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!