Nogomet

Bayern neće stajati na putu Nagelsmannu za preuzimanje Njemačke

Krešimir Milić • utorak, 12.09.2023.
Bayern neće stajati na putu Nagelsmannu za preuzimanje Njemačke
Foto: EPA

Julian Nagelsmann najviše se spominje kao favorit za klupu njemačke reprezentacije. Smatralo se da bi problem mogao biti njegov ugovor s Bayernom, ali iz redova bavarskog velikana dolaze drugačije informacije…

Kao najvjerojatniji naseljenik Hansija Flicka spominje se Julian Nagelsmann. Njemački nogometni savez traga za novim izbornikom nakon što su prvi put u povijesti nekom dali otkaz.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Razočaravajuća izvedba u prijateljskom ogledu protiv Japana i poraz nagnali su ih na promjenu. Unatoč svim imenima koja su se spominjala izgledno je da bi tu funkciju mogao preuzeti bivši trener Bayerna.

Kao problem se javio njegov ugovor koji još ima s Bayernom i odšteta koju bi bavarski velikan mogao tražiti. No ugovor koji traje do 2026. izgleda neće biti problem.

Taj signal dao je danas njemačkim medijima počasni predsjednik Uli Hoeneß koji je potvrdio da neće stati na put savezu ako se odluče za njihovog bivšeg trenera. Cilj je i bavarskom velikanu maknuti 36-godišnjaka s plaće, a ako dođe ponuda saveza dali bi mu i odobrenje za pregovore.

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!