Ostali sportovi

Astronomske cijene ulaznica za okršaj Miočića i Jonesa

Petar Jenjić • srijeda, 13.09.2023.
Astronomske cijene ulaznica za okršaj Miočića i Jonesa
Foto: Pixsell

Stipe Miočić i Jon Jones borit će se na UFC 295 u Madison Square Gardenu 11. studenoga, a jasno je da su cijene za takav spektakl zaista visoke. Najjeftinija će iznositi oko 700 eura...

U ring se nakon više od dvije godine vraća Stipe Miočić koji će se 11. studenoga boriti u Madison Square Gardenu u New Yorku gdje će pokušati vratiti svoj pojas teškaškog prvaka.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na tom putu stajat će mu još jedna legenda MMA borbe Jon Jones, a kao što se i moglo očekivati, ulaznice za spomenuti događa, UFC 295, zaista su astronomske.

Naime, mogu se pronaći različite cijene, ali najjeftinija iznosi oko 700 eura, dok su za većinu tribina između 1000 i 2000 eura. Naravno, one najbliže kavezu su i najskuplje, a iznose 9000 eura. S obzirom na to da se radi o početnim cijenama, one bi, kako se borba bude bližila, mogle biti još veće nekoliko puta.

Podsjetimo, Miočić je posljednju svoju borbu odradio prije dvije godine kada ga je porazio Francis Ngannou. Iako je nedavno navršio 41 godinu, odlučio je odraditi još jednu borbu, Jones ga je već ranije ove godine prozivao i samo je bilo pitanje vremena kada će sve postati službeno.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!