Tenis

Gojo: 'Po rankingu sigurno jedna od najvećih pobjeda u karijeri'

Mihaela Bradovski • srijeda, 13.09.2023.
Gojo: 'Po rankingu sigurno jedna od najvećih pobjeda u karijeri'
Foto: FaH

Borna Gojo vratio je Hrvatsku u život, odigrao je sjajan meč protiv 11. igrača svijeta Francesa Tiafoea i pobjedom u dva seta izjednačio na 1:1...

Pobjeda 6:4, 7:6 protiv 11. igrača svijeta svakako je po rankingu najveća koju je Borna Gojo ostvario. Posebno dobro igra u Davis Cupu i to je potvrdio i u ovom dvoboju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Po rankingu sigurno jedna od najvećih pobjeda u karijeri, drago mi je da je to bilo u Davis Cupu i u Splitu. Pomoglo nam je da dođemo do poravnanja i nadam se i do konačne pobjede što je i cilj", istaknuo je Gojo nakon meča.

Gojo je cijelim tijekom meča igrao na vrlo visokoj razini i zasluženo je slavio.

"Od početka sam se osjećao dosta dobro na servisu, servirao sam vrhunski. Forhend je radio odlično, malo je bilo problema na reternu ispočetka, ali i to je došlo s vremenom. Moglo se završiti i malo ranije, bilo je 0:30 na 4:3, ali ima razlog zašto je on 11. igrač svijeta, otežao mi je maksimalno. Drago mi je što sam uspio završiti."

Dvorana nije bila puna, ali atmosfera je bila vrlo poticajna i pomogla je Goji na putu do pobjede.

"Ljudi koji su došli napravili su vrhunsku atmosferu. Moram reći da sam očekivao punu dvoranu, nas smo četiri Splićana ovdje i s te strane sam malo razočaran. No oni koji su došli, puno im hvala, napravili su vrhunsku atmosferu i srce mi je kao kuća."

FOTO: Mario Strmotić/HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!