Tenis

Tiafoe: 'Očigledno nisam bio u najboljem izdanju, ali moram priznati da je Gojo odigrao jako dobro'

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 14.09.2023.
Tiafoe: 'Očigledno nisam bio u najboljem izdanju, ali moram priznati da je Gojo odigrao jako dobro'
Foto: FaH

Frances Tiafoe je bio vrlo loše raspoložen nakon još jednog poraza u Hrvatskoj, od hrvatskih tenisača, što je njegov učinak u Davis Cupu dovelo do prilično loših 1-4, a za tri od ta četiri poraza zaslužni su hrvatski igrači.

Borna Gojo je nastavio niz koji su 2018. u Zadru započeli Marin Čilić i Borna Ćorić. I dok je tada bio debitant u reprezentaciji te su ga svi hvalili što je Ćorića u odlučujućem meču odveo do petog seta, nakon poraza od 77. tenisača svijeta bio je vrlo kritičan prema sebi.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"On je dobro servirao, a ja sam odigrao neke divlje gemove, s previše pogrešaka, previše promašenih skraćenih lopti. Bez nekog posebnog razloga se nisam osjećao dobro, bio sam mentalno potrošen. U drugom setu je bila ravnopravna borba. Ja očigledno nisam bio u najboljem izdanju, ali moram priznati da je on odigrao jako dobro, nije griješio čak ni u dugačkim izmjenama. Servirao je dobro, što me pomalo izbacilo iz ritma", utučeno je ustvrdio 11. tenisač svijeta.

Priliku za popravni ispit će imati već u četvrtak, kad će Amerikanci igrati protiv Nizozemske.

"Nisam trenutačno u dobrom stanju, u nekakvoj sam negativnoj fazi nakon US Opena. Sezona je već prilično dugačaka. Želim pomoći ekipi. Moram se resetirati. Želim pomoći reprezentaciji svojim pobjedama", zaključio je Tiafoe.

FOTO: Mario Strmotić/HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!