Nogomet

Legendarni Nizozemac o Ivanušecu: 'Ako je Hrvatskoj prvi izbor to vam sve govori'

Krešimir Milić • ponedjeljak, 18.09.2023.
Legendarni Nizozemac o Ivanušecu: 'Ako je Hrvatskoj prvi izbor to vam sve govori'
Foto: EPA

Nekadašnji napadač Feyenoorda u najavi utakmice Lige prvaka protiv Celtica govorio je biranim riječima o hrvatskom reprezentativcu. Smatra kako će u budućnosti biti još bolji…

Aktualni nizozemski prvak Feyenoord otvorit će grupnu fazu Lige prvaka utakmicom protiv Celtica na svom De Kuipu. Škoti gostuju u Rotterdamu u utorak od 21 sat, a kod domaćih bi jedan od glavnih aduta trebao biti hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U dva nastupa za Feyenoord hrvatski reprezentativac bio je asistent i strijelac, a u ta dva dvoboja Feyenoord je zabio 11 golova. Kao jednu od ključnih figura vidi ga i legendarni nizozemski napadač Roy Makaay koji je biranim riječima govorio o bivšem igraču Dinama.

"Jako je dobar igrač. Zasluženo je dobio nagradu za igrača utakmice protiv Heerenveena. Zastrašujuća je činjenica što se on tek privikava, još nije u potpunosti upoznat s Feyenoordovim stilom i načinom igranja. Kada usvoji i to, bit će još i bolji. Jednostavno je sjajan, lijepo ga je gledati, a zna i zabiti. S razlogom igra za Hrvatsku, oni su jedna od najboljih europskih momčadi. Ako je on njihov prvi izbor, onda vam to sve govori o njegovoj kvaliteti. Klub će imati puno zabave i uspjeha s njim", izjavio je Makay za škotske medije.

Makaay je u dresu Feyenoorda odigrao 103 susreta i zabio 50 pogodaka, a u tom se klubu i oprostio od nogometa 2010. godine. Trenutačno radi kao trener u Bayernovom omladinskom pogonu.

Foto: EPA/MAURICE VAN STEEN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!