Nogomet

Guardiola zabrinut: 'Ne znam što je s Kovačićem i Grealishom'

Krešimir Milić • ponedjeljak, 18.09.2023.
Guardiola zabrinut: 'Ne znam što je s Kovačićem i Grealishom'
Foto: EPA

Strateg Manchester Cityja ima brige oko sastavljanja momčadi zbog ozljeda. Nekolicina važnih igrača mu neće biti dostupna za susret protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka…

Manchester City u utorak kreće u obranu trofeja Lige prvaka utakmicom protiv Crvene zvezde na Etihadu. Proteklog vikenda trijumfirali su protiv West Hama, ali Pep Guardiola je zabrinut zbog zdravstvenog stanja u momčadi.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Za utakmicu u utorak nije siguran hoće li moći konkurirati neki od glavnih igrača te je u najavi utakmice priznao kako ima teške odluke oko odabira prvih 11.

"To je problem kad imate puno ozljeda, ne danas, ali učinak je u tri, četiri ili pet utakmica. U Carabao Cupu moramo ići u goste Newcastleu. Žao mi je, ali ima utakmica u kojima ćemo igrati s drugom momčadi, nekim igračima, jer ne možemo s opasnostima. Kevin De Bruyne je još van stroja, John Stones isto, a ne znam što je s Mateom Kovačićem i Jackom Grealishom. Dakle, kada imate sve na raspolaganju, idete u Newcastle s dobrom momčadi. Zato je sada samo bitno odmoriti se, dobro se oporaviti, trenirati fit i pokušati na dan utakmice doći u što boljem stanju", rekao je Guardiola.

Hrvatski veznjak nije nastupao ni za Hrvatsku u rujanskom kvalifikacijskom ciklusu zbog ozljede zadnje loše. Ozlijedio se prije utakmice s Latvijom, a potvrđeno je da ga na terenu neće biti najmanje do idućeg tjedna.

FOTO: EPA/MARTIN DIVISEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!